Re Entry

InToMission's Re-entry site

Men Only Ontmoeting: Terugkeer en Verbinding

Ben je onlangs teruggekeerd vanuit het buitenland, of ben je al een tijdje thuis? Terugkeren is vaak een uitdagende gebeurtenis, vooral om je weer te settelen in Nederland en weer aansluiting te vinden bij vrienden, de kerk of het dagelijkse leven.

Daarom organiseren we een dag waar mannen van verschillende missionaire of ontwikkelingswerk organisaties elkaar ontmoeten en ervaringen delen. Of je nu nieuw bent in de terugkeerfase of al een tijdje weer in Nederland bent, het maakt niet uit; deze dag is voor jou!

Dus, kom langs, deel jouw reis, geniet van heerlijk eten, en ontvang ondersteuning en inzichten tijdens dit Mannenevent. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een omgeving van begrip, connectie en groei.

Wat kun je verwachten?

  • Openhartige Gesprekken: Ontdek de betekenis van terugkeren, deel jouw verhaal en luister naar anderen die dezelfde reis hebben gemaakt. Samen gaan we in gesprek over de uitdagingen, valkuilen en overwinningen van het terugkeerproces.

  • Identiteit en nieuwe Inzichten: Verken jouw ontwikkeling in de context van terugkeer. Ontdek nieuwe inzichten en perspectieven die je kunnen helpen bij het vormgeven van jouw volgende hoofdstuk.

  • Omgaan met emoties: Leer effectief om te gaan met emoties die vaak gepaard gaan met terugkeer. Ontdek tools en technieken om je emotionele welzijn te versterken.

  • Herkenning en Verbinding: Ervaar de kracht van verbinding door gelijkgestemden te ontmoeten. Vind herkenning bij anderen die soortgelijke uitdagingen hebben doorgemaakt.

  • Culinair Genot: Sluit de dag af met een heerlijke barbecue, waar je kunt ontspannen, genieten van goed gezelschap en de opgedane inzichten kunt laten bezinken

Praktische Informatie:

Wanneer: nader te bepalen
Waar: nader te bepalen
Kosten: Wat het jou waard is.

Reserveer jouw plek voor deze dag vol inspiratie en verrijking vóór 5 juni.