Re Entry

InToMission's Re-entry site

Ladies Only Ontmoeting: Welkom Thuis

Ben je onlangs teruggekeerd vanuit het buitenland, of ben je al een tijdje thuis? Terugkomen kan best een uitdaging zijn, vooral als je weer je plekje zoekt in het Nederlandse leven, bij vrienden, in de kerk en in het dagelijkse leven.

Daarom nodigen we je uit voor deze ontmoetingsdag voor vrouwen. Een dag speciaal voor vrouwen die zijn weggeweest, lang of kort, met of zonder missionaire of ontwikkelingsorganisatie. Een dag om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Het maakt niet uit of je net in de terugkeerfase zit of al een tijdje weer in Nederland bent; deze dag is speciaal voor jou!

Dus, kom langs, deel jouw reis, ontvang ondersteuning en inzichten tijdens deze ontmoeting, en leer van elkaars ervaringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een omgeving van begrip, connectie en groei.

Wat kun je verwachten?

  • Gezellig samen zijn en connectie: Kom samen met vrouwen die vergelijkbare verhalen hebben beleefd. Deel jouw bijzondere verhaal aan anderen die het begrijpen.

  • Herinneringen ophalen: Vind herkenning bij gelijkgestemde vrouwen, want de kracht van verbinding ligt in gedeelde ervaringen.

  • Creativiteit: Tijdens de dag maken we gebruik van diverse interactieve creatieve tools en materialen

  • Omgaan met emoties: Emoties mogen er zijn, die horen bij het proces van terugkeren. 

  • Nieuwe inzichten in jouw proces: Ontvang nieuwe inzichten en handvatten die je zullen helpen bij het begrijpen en omarmen van jouw unieke transitieproces.

  • Concrete acties voor jouw leven: Vertrek niet alleen met nieuwe inzichten, maar ook met concrete acties die je kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

Praktische Informatie:

Wanneer: 16 november 2024 van 10:00 tot 16:00 uur.
Waar: Een inspirerende plek, wordt nog nader bepaald.
Kosten: Deelname kost €35,00 per persoon.

We kijken ernaar uit om samen met jou deze dag van ontmoeting, delen en inspiratie te beleven. Voel je welkom, voel je thuis!

Reserveer jouw plek voor deze dag vol inspiratie en verrijking vóór 10 november.