Re Entry

InToMission's Re-entry site

Ladies Only Ontmoetingen

Ladies Only Ontmoetingen zijn momenten waarop jij als vrouw met jouw verhaal even weer terug kunt gaan naar jouw missie en jouw tijd in het buitenland. Soms kun jij je verhaal hier in Nederland niet echt kwijt. Op deze (online)ontmoetingen mag en kan je weer even helemaal ‘zijn’, en op adem komen bij andere vrouwen die jou heel goed herkennen in jouw verhaal en ervaringen.

Tijdens deze momenten staat de onderlinge (online)ontmoeting centraal en zal je op verschillende manieren jouw verhaal kunnen delen.

Heb je interesse? Wil je meer weten? Of wil je je opgeven, stuur dan een mail naar: ladiesonly@intomission.nl

Hoe en wat?
Na opgave en betaling ontvang je een paar dagen van te voren een link van ons voor de online meeting. Dat geldt dus voor mensen die zich hebben aangemeld voor de ladies only ontmoetingen.

Ladies Only Ontmoetingen

ONLINE

Vrijdag 5 maart, 12 maart en 19 maart 2021

THEMA: Thuis in Nederland? Voel jij je alweer of opnieuw thuis? Wat is thuis? Wil jij ook graag thuis bij jezelf zijn en Thuiskomen bij God?

In deze online ontmoetingen gaan we kijken naar het thema thuis. We gaan dit doen door het delen van ervaringen, kennis geven over het transitieproces van re-entry en door te werken aan de vragen over thuiskomen door praktische werkvormen te gebruiken. Dit kan je dan direct toepassen in waar jij op dit moment staat en mee bezig bent. 

Samen bidden is samen thuiskomen bij God en ook dit zal centraal staan tijdens de online ontmoetingen.